ÄR DU EN KVINNA MITT I LIVET- VÄLKOMMEN!
DÅ VILL JAG BJUDA IN DIG till DENNA föreläsning
- vad händer EGENTLIGEN  i kroppen under denna övergångsperiod?
- VAD BÖR JAG SJÄLV VETA OCH HUR KAN JAG SJÄLV PÅVERKA DET MED HJÄLP AV  BLAND ANNAT TRÄNING?

 

Under föreläsningen kommer vi att gå igenom kort om de olika hormonella förändringarna som sker i kroppen under klimakteriet och hur dessa kan påverka FORMEN, träningen och DIN hälsa.
-- Du kommer att fÅ konkreta tips och råd om hur du kan anpassa din träning och kost för att stödja kroppen under denna period--
Vi kommer också att diskutera de vanligaste hälsoproblemen som kvinnor i klimakteriet kan möta och hur träning och livsstilsförändringar kan bidra till att minska risken för dessa problem.

Föreläsningen kommer att vara interaktiv, så att alla deltagare får chansen att ställa frågor och diskutera ämnet ytterligare. Det kommer också att finnas tid för att umgås och prata med andra kvinnor i samma åldersgrupp.

Som Personlig tränare och hälso entusiast förstår jag vikten av att förstå vad som händer i kroppen under klimakteriet och hur man kan anpassa sin träning och livsstil för att optimera hälsan och få fortsätta känna både energi och livskraft. Därför tror och hoppas jag att min föreläsning kommer att vara till stor nytta för dig soM kanske REDAN är mitt i klimakteriet eller inom kort kommer HAMNA HÄR oavsett om du är ny på träningsområdet eller mer erfaren träningsentusiast.

Så kom och var med och låt oss tillsammans lära oss hur vi kan stödja våra kroppar och hälsa under denna spännande livsfas.

Väkomna!
Jessica Barrnäs
Cert. STARK GENOM KLIMAKTERIET COACH

Kommande datum:
INga planerade datum, återkom gärna för önskemål

PRIS: 200kr/ person
Betalas via SWISH 12345 86 285
OBS! du bekräftar din plats med din betalning
Ange: STARKKVINNA
(Avgiften kan nyttjas som rabatt på kommande Small Groups eller Personligt träningspaket)


NY 4 VECKORSKURS MED FOKUS PÅ DIG!
LÄS MER >>>