4 veckors kurs med fokus på dig! 
Är du redo att lära dig mer och ta ansvar över din hälsa och göra det du själv kan för att må ännu lite bättre under och efter klimakteriet?!
- Då är detta kursen för dig!

 

Vill du lära dig hur du kan hantera klimakteriesymtom på ett naturligt sätt
genom träning, kost och AVSLAPPNING?  - DÅ är denna kurs perfekt för dig! 


Under denna kurs kommer du att lära dig om de vanligaste klimakteriesymtomen och hur träning, kost och yoga/AVSLAPPNING kan hjälpa till att stötta din kropp och hitta en bättre harmoni mentalt.

Du kommer att få tillgång till en rad olika övningar och tekniker som kan hjälpa till att minska värmevallningar, sömnproblem, ångest och andra klimakterierelaterade symptom.
Kursen är BÅDE ONLINEBASERAD
SAMT INKL 4st TRÄFFAR i GYM (small group training)
du kan TILL ETT fördelaktigt pris köpa till PERSONLIGA TRÄNINGSTRÄFFAR FÖR ATT FÅ ÄNNU MER HJÄLP OCH INDIVIDANPASSAD TRÄNING. 

Du kommer också att ha tillgång till en mängd olika resurser, inklusive videolektioner, träningsplaner , YOGAPASS och hälsosamma recept för att hjälpa dig att uppnå dina mål VIA APP SAMT SLUTEN FACEBOOKGRUPP.
Kan du inte medverka på livesändningarna kommer allt spelas in så du kan titta och lära när det passar dig bäst.

JAG SOM COACH OCH PERSONLIG TRÄNARE HAR i mer än 20år jobbat med just kvinnor i olika åldrar och har nu VALT ATT även specialisera mig på klimakteriet och kommer att ge dig all den kunskap och stöd du behöver för att känna dig stark och frisk under denna livsfas.

Boka din plats idag och ta första steget mot en friskare, mer balanserad kropp och själ!

START DATUM AUGUSTI 2023 ONLINE
PRIS: 2500kr/ person


Betalas via SWISH 12345 86 285
OBS! du bekräftar din plats med din betalning
Ange: KLIMAKURS2


BOKNING ÖPPNAS INOM KORT!